.

 

A siker ösztönzése és jutalmazása

Az emberek számos okból döntenek amellett, hogy a Cargillnál dolgozzanak. Egyesek számára a feletteseik részéről érzett tisztelet a döntő. Mások számára az a lehetőség a fontos, hogy a Cargill közösségi projektjein keresztül pozitív változást idézhessenek elő a világban. És vannak olyanok is, akik szeretik, hogy gondolataikat meghallgatják és nagyra tartják. Bármi is legyen az ok, a Cargill az elismerés kultúráját ápolja, és olyan programokkal támogatja a dolgozókat, amelyek mind a szakmai, mind a magánéletükre pozitív hatással vannak.

A Cargill számára fontos dolgozói és azok családtagjai egészsége és jólléte, és tisztában van azzal, hogy ha a dolgozók nyugodtak saját és családtagjaik jólléte felől, az kihat arra is, ahogyan munkaidejükben teljesítenek.

A Cargill juttatási programjai versenyképesek a piacon, és szerves részét képezik a teljes jutalmazási csomagnak.

A Cargill azt a jutalmazási irányelvet és filozófiát követi, hogy versenyképesnek kell lenni a külső piacon, és jutalmazni kell a dolgozók teljesítményét, ami ösztönzi a hosszú távon értéket teremtő alkotást. Jutalmazási programunk keretében összhangban állnak a vállalatra, az üzleti egységekre, a csapatokra, illetve az egyénre vonatkozó teljesítménymérők. Arra törekszünk, hogy dolgozóinkkal nyitott kommunikációs környezetet alakítsunk ki a kompenzációs filozófiára, programokra és gyakorlatokra vonatkozóan.

Aki a Cargillhoz csatlakozik, az egy olyan karriert indít el, amelyet számtalan tanulási és fejlődési lehetőség kísér.

Mi a Cargillnál tisztában vagyunk vele, hogy a folyamatos tanulás, növekedés és az új kihívásoknak való megfelelés képessége elengedhetetlen ahhoz, hogy dolgozóink elégedettek legyenek karrierjükkel, és hogy üzleti sikereket érhessünk el.

Egy olyan környezet kialakítására törekszünk, amelynek keretében dolgozóink - különböző területen mutatott tehetségükkel és különböző perspektíváikkal - erőteljesen segítik a Cargillt, és a rendelkezésre álló erőforrásokat növekedésük ösztönzésére fordítják. Tisztában vagyunk azzal, hogy ahogyan minden ember más, úgy tanulási módszereik is különböznek, ezért dolgozóink választhatják meg, hogy saját tanulási stílusuknak megfelelően hogyan dolgozhatnak legjobban céljaik elérése érdekében. Ilyen lehetőség többek között a munkahelyi tapasztalatszerzés (projektekkel és fejlődéssel kapcsolatos feladatok, megfigyelés és visszacsatolás), a másoktól való tanulás (megfigyelés, mentorálás és információs beszélgetések), hivatalos képzések (belső és külső programok), a munkahelytől távol szerzett tanulási tapasztalatok (egy új készség kipróbálása önkéntes szervezetben), illetve a fejlődési célkitűzések szempontjából releváns témákról való olvasás.

A teljesítménymenedzsment egy olyan keretrendszer, amely összehangolja és megvalósítja az egyéni és szervezeti célkitűzéseket; célja egy útvonalterv kialakítása az egyéni és szervezeti siker eléréséhez. A Cargillnál a teljesítménymenedzsment egy olyan kultúra létrehozását segíti, ahol a dolgozók nagymértékben elkötelezettek, és folyamatosan legjobb képességeiknek megfelelően teljesítenek. Az eredmény egy kiválóan teljesítő szervezet - és ez versenyelőnyhöz juttat bennünket a piacon.

.