Élelmezésbiztonság

Élelmezésbiztonságról akkor beszélhetünk, ha az emberek hozzáférnek a biztonságos, tápláló és megfizethető élelmiszerekhez, amelyek egy aktív és egészséges élet alapjait jelentik. A Cargill üzletágai az élelmezésbiztonság érdekében tápláló élelmiszert biztosítanak a fogyasztóknak, elősegítve egy jobb táplálkozást. Rural development child returns to schoolÉvente több millió gazdának segítünk, hogy több élelmiszert termelhessenek fenntarthatóbb módon, több piachoz férhessenek hozzá, tisztességes árakon értékesíthessenek és javíthassák életszínvonalukat. Ezenkívül az állami és a magánszférában működő partnereinkkel hosszú távú megoldásokat keresünk az éhezésre, hogy mindenki hozzáférhessen a biztonságos, tápláló és megfizethető élelmiszerekhez. Az elmúlt öt évben a Cargill több mint 55 millió dollárt fordított az éhezés visszaszorítására és a világszintű élelmezés fejlesztésére globális, országos és helyi szervezetek változatos csoportjával együttműködésben.

  • Elkötelezettek vagyunk, hogy segítséget nyújtsunk a világ egyre növekvő népességének élelmezésében, miközben megóvjuk a bolygót is – támogatva a Cargill jövőképét, hogy globális vezetővé váljon a népélelmezésben.
  • Segítünk a gazdáknak a mezőgazdasági termelékenység és jövedelem növelésében, gondoskodva a felelős termőföldhasználatról is. Hatékonyabb módszereket fejlesztünk ki, hogy a többletet hozó helyek feleslegét a hiányt szenvedő helyekre csoportosítsuk át.
  • Kibővítjük az élelmiszerhez való hozzáférést, javítjuk az élelmezés színvonalát, és világszerte együttműködésre törekszünk az állami, magán- és nonprofit szektorral az éhezés felszámolása érdekében.
  • Kiállunk azon intézkedések mellett, amelyek a bizalmon alapuló nyitott kereskedelmet, a hatékony helyi piacokat, a termelők és fogyasztók számára létrehozott biztonsági hálókat és a mezőgazdasági befektetések útjába álló akadályok eltávolítását szorgalmazzák.
.