A Felelős Ellátási Láncolat

Az ellátási láncaink összetett gazdasági, környezeti és társadalmi kihívásainak leküzdésére törekszünk. Úgy hisszük, hogy egy fenntartható ellátási lánc tiszteletben tartja az embereket és az emberi jogokat, biztonságos és egészséges élelmiszert termel, emberségesen bánik az állatokkal, a legjobb és leginkább felelősségteljes mezőgazdasági gyakorlatokat terjeszti, és csökkenti a környezeti hatásokat, ideértve a termőföld védelmét és a szűkös erőforrások megőrzését. A Cargill üzleti partnereivel, kormányzatokkal, nem kormányzati szervezetekkel (NGO) és közösségekkel együttműködve törekszik a fenntartható gazdasági fejlődés elősegítésére és a felelős gyakorlatok terjesztésére.

  • Az erőforrások megőrzésére, a megújuló nyersanyagok használatára és a környezetkárosító hatások csökkentésére irányuló innovatív szemléletmódok segítenek a környezet megőrzésében és védelmében.
  • A legjobb és leginkább felelősségteljes mezőgazdasági gyakorlatokat terjesztjük. Ennek keretében szoros együttműködést folytatunk a gazdákkal a hozamok fenntartható növelése és az állatokkal való emberséges bánásmód érdekében.
  • Elkötelezetten védelmezzük a megtermelt és értékesített élelmiszereink egészségességét és megbízhatóságát.
  • Tiszteletben tartjuk az embereket és az emberi jogokat, méltósággal és tisztelettel bánva munkavállalóinkkal, és biztonságos és egészséges munkakörülményeket biztosítva számukra.
.