skip to main content

Takarmányozás

A Cargill  takarmányozási üzletága innovatív, tevékenységeket átalakító, fenntartható megoldásokat kínál az állattenyésztési ágazat számára. 

Napjainkban ez azt jelenti, hogy segítjük Önöket a növekvő világunk élelmezésében, amelynek népessége a várakozások szerint 2050-re közel 30 százalékkal növekszik. Ugyanakkor azt is jelenti, hogy segítünk alkalmazkodni a piacokon ható egyre összetettebb erőkhöz, ahhoz, ahogy aszabályozások befolyásolják és megváltoztatják az Önök tevékenységeit, arra ösztönözve a gazdálkodókat, hogy maximalizálják a takarmányhasznosulást és javítsák az állati teljesítményt.

 A célunk, hogy segítsünk Önnek, hogy a munkáját olcsóbban, hatékonyabban és még inkább fenntartható módon végezhesse. Ezért együttműködünk Önnel, válaszokat keresve az Ön előtt álló kihívásokra, hogy kiérdemeljük a bizalmát. A küldetésünk nem csupán egy iránymutatás, hanem egy ígéret is egyben. Ígéret arra, hogy jobb takarmányokat nyújtunk egy jobb élet érdekében. Ezenígéretünket úgy váltjuk valóra, hogy folyamatosan a jobb jövőt építő kapcsolatok kiépítésén dolgozunk. 

A globális élelmiszer-gazdasági rendszer piaci erőviszonyai napról napra változnak. A fogyasztók biztosítékot szeretnének az általuk fogyasztott állati fehérje előállítására vonatkozóan, az előírások pedig megváltoztatják a tevékenységek végzésének módját. Az Ön helyi viszonyai személyre szabott, kiterjedt szakértelmen alapuló megoldásokat kíván. Mi a segítségére lehetünk ezen összetett kihívások kezelésében, a következő szintre emelve az Ön vállalkozását.

A csapatunk mindennap azzal az eltökéltséggel áll munkába, hogy továbbfejleszti az összes főbb állatfaj számára nyújtott takarmányozási megoldásainkat. Az alapanyag-értékeléstől kezdve, a késztakarmány formulázáson keresztül egészen a termelékenységet növelő megoldásokig segíthetünk Önnek, hogy a megkülönböztesse vállalkozását és növelje nyereségességét.

Világszerte a takarmányozási termékek egyik vezető szállítója vagyunk. Az ellátási lánc és a kockázatkezelés terén meglevő globális szakértelmünk révén képesek vagyunk egyedi értéket kínálni Önnek  a világszínvonalúgyártási képességeink és a hatékony disztribúciónk segítségével –. Piacvezető márkáink és termékeink bármely állatfaj esetében támogatják azok fejlődését, teljesítményét és az állattenyésztés hatékonyságát 

Arra törekszünk, hogy a takarmányozási megoldások terén mi legyünk a legjobb választás. Kínálatunk részét képezik a takarmány-alapanyagok és -formulák, farmmenedzsment megoldások, kockázatkezelési szolgáltatások, késztakarmányok, premixek, additívek és személyre szabott megoldások.

Amit kínálunk:

  • Kiváló minőségű, költséghatékony takarmánytermékek széles választéka
  • Kategóriájukban legjobb additívek az állatok egészségének és teljesítményének támogatása érdekében
  • Gyakorlati szaktudás és személyre szabott megoldások
  • Élvonalbeli technológiák és táplálóanyagelemzés
  • Következetesen követett értékek és elkötelezettség az Ön sikere iránt

A kínálatunk

Legyen szó akár késztakarmányokról, akár premixekről, basemixekről, koncentrátumokról vagy takarmányadalékokról, a márkáinkkal olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek a megfelelő megoldást jelentik az Ön állatai számára.

Tovább

Innováció

Büszkén állíthatjuk, hogy a világ különböző részein található 17 csúcstechnológiájú innovációs és alkalmazási központunkban dolgozó több mint 500 kutatási szakemberünk révén, a legátfogóbb tudással rendelkezünk a haszonállatok, a baromfifélék és az akvakultúra terén.

Tovább

Globális jelenlétünk

A Cargill több mint 120 éves tapasztalattal rendelkezik atakarmányozási megoldások terén. Mindennap azon dolgozunk, hogy innovatív kutatási tevékenységünkkel olyan megoldásokat hozzunk létre, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink sikeres működését és gyarapodását.

Látogasson el a globális webhelyünkre!   Kapcsolat