skip to main content

Envirotemp™ Dielektromos Folyadékok

Válassza az Envirotemp™ természetes észter- és szintetikus dielektromos folyadékokat az energiaellátó és -átviteli transzformátorokhoz, hogy javítsa a hálózat megbízhatóságát és tűzbiztonságát, csökkentse a környezeti hatásokat, és költséghatékonyságra tegyen szert.

A Cargill az észterfolyadékok nemzetközileg elismert szakértőjeként és egy beszállítói lánc globális vezetőjeként kínálja az Envirotemp™ FR3™ természetes észter- és az Envirotemp 200 szintetikus észterfolyadékot elektromos közműveknek, ipari ügyfeleknek és transzformátorgyártóknak világszerte. Envirotemp folyadékainkat világszerte több mint 1 millió áramellátó és erőátviteli transzformátorban használják.

Lépjen kapcsolatba velünk vagy látogasson el az envirotempfluids.com  oldalra, ha további információra van szüksége.

Az FR3™ folyadéktechnológia bevezetésével a közművek:

  • növelhetik a transzformátorteljesítményt kisebb, hatékonyabb transzformátorokkal;
  • javíthatják a tűzbiztonságot (az FR3 folyadék lobbanás- és gyulladáspontja kétszerese az ásványi olajénak);
  • kitolhatják a transzformátor szigetelésének élettartamát (5-8-szor hosszabbra, mint ásványi olaj mellett);
  • növelhetik a terhelési kapacitást (több mint 20%-kal magasabbra az FR3 folyadék magas hőmérsékleti tulajdonságai mellett);
  • javíthatnak a környezeti terhelésen, mivel az FR3 biológiailag lebomlik, nem mérgező és szénsemleges.
     

Envirotemp™ dielektromos folyadékok termékcsaládja

Shared FR3 Logo Preview

Envirotemp™ FR3™ folyadék

Az Envirotemp FR3 természetes észterfolyadék természetesen lebomlik és szénsemleges. Segíthet a hálózati megbízhatóság és rugalmasság javításában, mivel kiterjeszti a szigetelés élettartamát, növeli a terhelési kapacitást, és javítja a tűzbiztonságot, miközben csökkenti a környezeti terhelést.

Tovább

Shared 200 Logo Preview

Envirotemp™ 200 folyadék

Az Envirotemp™ 200 folyadék egy kevésbé gyúlékony, szintetikus észteralapú dielektromos folyadék, amely kiválóan megfelel arra a célra, hogy (akár új, akár újratöltött) tágulóedényes transzformátorokban használják. Az ásványi olajhoz képest nagyobb tűzbiztonságot, fokozott környezetvédelmet és kimagasló nedvességtűrést kínál. 

Tovább

Fedezze fel, hogyan képesek ezek az innovatív transzformátorolajak javítani az Ön áramellátó- és erőátviteli rendszerein.

További információk