skip to main content

A Cargill elkötelezett az iránt, hogy segítse a világot a gyarapodásban.

Székhelyváltozás 2021. február 22-től!!!

A Cargill kapcsolatokat alakít ki a globális élelmiszer-ellátó rendszer egészében, hogy segítse a világ gyarapodását. Összekapcsoljuk a gazdálkodókat a piacokkal, az ügyfeleket a fenntartható takarmányozási megoldásokkal – és tápláljuk a világot.
 

Cégünkről

Tudjon meg többet a Cargillról és működésünkről.

Karrier

Ismerje meg, mi mindent kínál a Cargill.

Cégünkről

A Cargill elkötelezetten kínál élelmiszer-összetevőket, mezőgazdasági megoldásokat és ipari termékeket a világ biztonságos, felelős és fenntartható élelmezéséhez. Az ellátási lánc középpontjában elhelyezkedve gazdákkal és ügyfelekkel partnerségben szerzünk be, állítunk elő és szállítunk az élethez nélkülözhetetlen termékeket.

160 000 fős csapatunk azzal a céllal fejlődik, hogy ügyfeleink számára az élet alapvető feltételeit biztosítsa, hozzájárulva az üzletág növekedéséhez, a közösségek gyarapodásához, és a fogyasztók jólétéhez. Családi vállalatként 159 éves tapasztalattal a hátunk mögött előre tekintünk, miközben értékeinkhez is hűek maradunk. Az embereket helyezzük előtérbe. Magasabb célok elérésére törekszünk. Helyesen cselekszünk – a mai emberek és az eljövendő nemzedékek szempontjából egyaránt. További tájékoztatásért keresse fel a Cargill.com webhelyet, és böngéssze a hírközpontunkat.