skip to main content

Fenntarthatóság

Célunk, hogy a világ legfenntarthatóbb élelmiszer-ellátási láncait hozzuk létre

VA kis családi gazdaságoktól a globális hajózási útvonalakig a Cargill nap mint nap azon dolgozik, hogy új, fenntartható gyakorlatokat vezessen be a bolygónkra gyakorolt káros hatások csökkentése és az emberek védelme érdekében.

Hosszú történetünk során láthattuk, hogy a mezőgazdaság is kiveszi a részét a világ legsürgetőbb kihívásainak megoldásából. Tudjuk, hogy foglalkoznunk kell az éghajlatváltozással, és meg kell őriznünk a vizeket és az erdőket, miközben eleget teszünk az élelmiszer iránti egyre növekvő keresletnek. Ezek összetett kihívások, de számos akadályt leküzdöttünk már, hogy fenntartsuk élelmiszerrendszerünk alkalmazkodóképességét, és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiemelt felelősségünknek tartjuk a bolygó és az emberek megóvását, illetve azt, hogy tisztább és biztonságosabb jövőt biztosítsunk a következő generációknak.

Prioritásaink

Olyan prioritásokat fogalmaztunk meg, amelyek figyelembe veszik üzleti tevékenységeink különböző környezeti, társadalmi és gazdasági hatásait. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy egyetlen vállalat sem képes egyedül megbirkózni ezekkel a kihívásokkal. Meggyőződésünk, hogy a gazdálkodókkal, ügyfeleinkkel, valamint a globális és helyi közösségekkel való kapcsolat és együttműködés révén élelmiszerrendszerünk megőrizheti alkalmazkodóképességét.