skip to main content

Karrierterületek

Fedezzen fel egy sor olyan munkakört, amely a Cargill gépezetét mozgásban tartja.

Állattudomány

Mindennap, az egész világon, a Cargill állati takarmányozási és takarmány-összetevői megoldásai a tudományon és a kutatáson alapulnak, és a takarmánygyártók, kiskereskedők és állattenyésztők egyedi igényeire vannak szabva. Együtt jobb élelmiszereket biztosíthatunk az emberek életkörülményeinek javítása érdekében.

Az állattenyésztőknek elősegítjük az állati takarmányozás mélyebb megismerését, és biztosítjuk a számukra szükséges takarmányozási megoldásokat. Takarmányozási eszközeink és szakértelmünk lehetővé teszik a takarmánygyártóknak, hogy jobban teljesítsék termelési céljaikat, és könnyebben alkalmazkodjanak a piac változékonyságához. Takarmány-kiskereskedelmi termékeink és marketinges szakértelmünk teljes választéka 100 százalékban az ügyfelekre összpontosít.

2011-ben a Cargill befejezte a Provimi, az előkeverékek és a takarmányozás globális vezetője felvásárlását. Napjainkban állati takarmányozási üzletágunk 37 ország több mint 250 létesítményében több mint 17 000 alkalmazottat foglalkoztat, akik a világ több mint 100 országában szolgálják ki ügyfeleinket.

Ön akár értékesítési, termelési, stratégiai marketinges, kialakítási vagy beszállítói lánccal kapcsolatos szakember, segíthet nekünk továbbfejleszteni 88 éves, alapos műszaki ismereteinket, ugyanakkor hatékony gazdálkodási gyakorlatokat bevezetni, és csökkenteni azok globális környezeti hatását. Ha az állati takarmányozási üzletágunk méretéről és sokféleségéről van szó, nincs felső határ. Jöjjön, és csatlakozzon hozzánk globális kialakítási szakértelmünk javítása és a helyi ügyfelek megismerése érdekében.

Családunk tagjaként Ön megbízható tanácsadóként cselekedhet, aki jobbá teheti gazdálkodóink és ügyfeleink életét.

Szeretne részt venni sikerünkben, és segíteni kialakítani a jövő takarmányát?

Adminisztratív és ügyfélszolgálati karrierek

Minden szervezet esetében elengedhetetlen egy erős alap a sikerhez

A Cargillnál ezt az alapot az embereink képezik, ezért alkalmazottainkat éppúgy, mint ügyfeleinket, rendkívüli nagyra értékeljük. Állandóan keressük a törődési lehetőségeket, azokat az elkötelezett egyéneket, akik büszkék arra, hogy segíthetnek a csapattagoknak és az ügyfeleknek a siker elérésében.

Vállalati stratégia és fejlesztés

Szeretne globális vezető lenni, és jobbá tenni mások életét?

A Vállalati stratégiai és fejlesztési program a Cargillnál az egyik legizgalmasabb elérhető posztgraduális vezetői fejlesztési lehetőség. Komoly tapasztalatot fog szerezni a stratégia és a vállalati fejlesztés területén – a piacra való belépés lehetőségeinek értékelésétől az üzletek megtárgyalásáig és felépítéséig. Lehetősége lesz nemcsak tanácsot adni, de segíteni is a vállalatoknak, hogy megvalósítsák a javaslatait – akár egy integrációs csapatot vezet, akár egy nyereségnövelő műhelytalálkozót egy üzemben. Az íróasztalnál fog ülni, és segíteni fog a világ egyik legnagyobb magánkézben lévő vállalata felső vezetőinek a legnehezebb stratégiai kérdéseik megoldásában. Arról fog gondolkozni, hogyan kezelje a kockázatokat és használja ki a világ számára ma legnagyobb globális feladatokat jelentő problémák által felvetett lehetőségeket – az élelmiszer-biztonságtól, az erőforráshiánytól és az éghajlatváltozástól a globális kereskedelmi folyamatokig és az új technológiákig. Vezetőként fejlődni fog – tisztességgel, meggyőződéssel és bátorsággal rendelkező vezetőként –, és alakítani fogja üzleti tevékenységünk jövőjét.

Mérnöki és operatív karrierek

Mit kell tenni ma a világ élelmezésének érdekében? Mindennap egy kicsivel többet, de a Cargillnál fel vagyunk készülve a kihívásra!

Üzemeinknek lépést kell tartaniuk ügyfeleink igényeivel, akik új és továbbfejlesztett termékeket akarnak kapni a piacon. A biztonság az első számú elkötelezettségünk. Az alkalmazottaink és az általunk előállított élelmiszer biztonsága egyaránt fontos, és folyamatosan keressük a további javítási lehetőségeket. Elkötelezettek vagyunk továbbá az általunk felhasznált energia mennyiségének csökkentése iránt, valamint a kibocsátások jelentős mértékű és folyamatos csökkentése iránt a világ különböző részein végzett tevékenységeink során.

Ez azt jelenti, hogy üzemi működésünk folyamatosan fejlődik, és itt Ön folyamatosan fejlődhet és tanulhat. Befektetünk üzemeinkbe és alkalmazottainkba, hogy megfeleljenek ezeknek a kihívásoknak. Felhasználjuk műszaki szakértelmünket és vezetői képességeinket, de elősegítjük a támogató légkör kialakítását is, hogy a csapat minden tagja fejlődhessen, teljes mértékben kihasználhassa képességeit, és végül hozzájáruljon a Cargill céljainak eléréséhez.

Üzemeinknek olyan emberekre van szükségük, akik okos terveket tudnak készíteni, akik bátor, de megfontolt döntéseket tudnak hozni a projektek vezetése során, olyan elkötelezett és odaadó emberekre, akik üzemeltetik és karbantartják a berendezéseket a napi működés során, valamint olyan emberekre, akik arra használják törekvéseinket, hogy nulla sérüléssel járó kultúrát alakítsanak ki a Cargill egész területén.

Mérnöki és operatív karrierutak a Cargillnál

  • Mérnöki munka: Az okos tervek okos üzemeket jelentenek. A rajztáblán való tervezéstől egy új gyártósor vagy egy energiatakarékos berendezés beindításáig olyan utat kell megtenni, amely összehozza az embereket, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a fejlesztés költségvetés szerinti és időben történő megvalósítása érdekében.
  • Folyamattervezés: Az új termékek új folyamatokat jelentenek. Meg tudunk felelni a kihívásnak, hogy az ügyfél által kért termék biztosítása érdekében kiterjedt műveleteket folytassunk.
  • Élelmiszer-biztonság, minőség és szabályozás: Összes vállalatunknál minden folyamatot és eljárást úgy kell beállítani, hogy megfeleljen az élelmiszerek és termékek kezelésére vonatkozó legszigorúbb előírásoknak. Egyéb
  • Karbantartás és megbízhatóság: A jól teljesítő üzem olyan üzem, amely hatékonyan és eredményesen működik. A legtöbb feldolgozóüzemünknek 24 órás, 7 napos üzemidőben kell működnie, és ez lényegében meg is valósul. Ez a karbantartási és megbízhatósági csapataink megfontolt és szigorú munkavégzése miatt lehetséges.
  • Termelésirányítás: Akár kisebb, önálló, akár nagyobb, integrált üzemről van szó, akkor is csapataink, és nem egyének felelőssége az operatív működés.
  • Környezet- és egészségvédelem, munkabiztonság: Nem csak a szabályokról és eljárásokról szól. Hiszünk abban, hogy ha olyan kultúra szerint élünk, amely folyamatosan figyelmet fordít rá, és törődik a környezet- és egészségvédelemmel és a munkabiztonsággal, akkor jobbá fogjuk tenni az embereink és a bolygónk életét. Egyéb

HR-karrierek

Az emberek a legértékesebb erőforrásaink

Célunk egy olyan támogató légkör kialakítása, amelyben motivált és elkötelezett alkalmazottak kapnak lehetőséget képességeiknek a rendelkezésükre álló erőforrások segítségével való fejlesztésére, feladataiknak a legjobb tudásuk szerint való teljesítésére. A megfelelő személyek alkalmazása, ösztönzése, fejlesztése és megtartása létfontosságú ahhoz, hogy elmélyítsük a kapcsolatainkat ügyfeleinkkel, és teljesítsük az általunk kiszolgált közösségeknek tett ígéreteinket.

IT-karrierek

Legyen tagja annak a csapatnak, amely átalakítja a Cargill tevékenységét

A több mint 60 országban működő számos vállalatunk összefogása nem kis dolog – és információtechnológiai szakértői csapataink felnőnek a kihíváshoz. Csatlakozzon hozzánk, és támogassa a Cargill kulcsfontosságú folyamatait, üzleti adatait, információit és technológiáját, hogy segítsen jövőnk kialakításában.

Jogi karrierek

Csatlakozzon egy magas szintű tisztességgel és elszámoltathatósággal rendelkező globális szervezethez

Ha dinamikus jogi karrierre vágyik egy magas szintű tisztességgel, elszámoltathatósággal és felelősséggel rendelkező globális szervezetnél, ne keressen tovább. Jogi csapatunk különféle globális jogi kérdésekkel foglalkozik, és partnerként együttműködik az ügyfelekkel a stratégiai üzleti döntések meghozatalában. A Cargillnál olyan környezetben fog dolgozni, amely minden nézőpontot támogat, és lehetősége lesz egyensúlyt teremteni a karrierje és a magánélete között.

Kutatási és fejlesztési karrierek

Minden eddiginél jobban várjuk, hogy műszaki csapataink elősegítsék jövőbeni növekedésünket

A Cargill növekedési céljainak teljesítéséhez széleskörű műszaki szakértelemmel és háttérrel rendelkező emberekre van szükségünk – olyan személyekre, akik kreatívan állnak a problémák megoldásához, és akik a legjobb megoldások elérésére törekszenek.

Értékesítési és marketinges karrierek

Együttműködéssel és fejlesztéssel segítünk ügyfeleinknek a nagyobb siker elérésében

A Cargill több száz terméke és szolgáltatása elégíti ki az ügyfelek igényeit a világ számos pontján. A vendéglátóipartól a pénzügyekig és kockázatkezelésig, az értékesítési csapataink együttműködnek a gazdálkodókkal, az élelmiszeripari vállalatokkal, a gyártókkal, az energia-előállítókkal és a pénzügyi szolgáltatókkal.

Stratégiai beszerzési részleg

Legyen tagja egy olyan csapatnak, amelyik globálisan támogatja felelősségteljes beszerzési törekvéseinket

Stratégiai beszerzési csapataink erősebb kapcsolatteremtést, elszámoltathatóságot és kapcsolatokat hoznak létre a Cargill-vállalatok között. Ön nemcsak kézzelfogható pénzügyi értéket fog létrehozni a szervezet számára, hanem segíteni fog a minimálisra csökkenteni a környezetre gyakorolt hatást a globális működési területünkön a természeti erőforrások megőrzése érdekében.

Beszállítói lánc és logisztika

Szerezzen tapasztalatot az árucikkek kontinenseken és országokon keresztül történő szállításának művészetében és tudományában

A hatalmas mennyiségű nyersanyagok szállítása egyik kontinensről a másikra, illetve a gazdaságból a gyárba egyaránt művészet és tudomány. Beszállítói láncunk, szállítási és logisztikai csapataink fontos szerepet játszanak abban, hogy segítsenek a Cargillnak és üzleti partnereinknek a hatékonyság növelésében, a költségek csökkentésében és az ökológiai lábnyomunk minimálisra csökkentésében. Kevés velünk egyenlő vállalat van a világon a következő szempontok alapján: a szállított anyagok mennyisége és sokrétűsége, a kiszolgált ügyfelek száma és az együttműködő partnerek jelentős száma. Csatlakozzon egy olyan csapathoz, amelyre a Cargillnak szüksége van: szakértelem, végrehajtás és érték számos termékünk és szolgáltatásunk globális szállításában.

Kereskedelem

Szerezzen tapasztalatot a szerteágazó, globális kereskedelmi piacok terén

Jelenleg a piacaink bonyolultak és globalizáltak, a fejlődő piacok pedig átalakítják a Nyugatot az új beszállítók és ügyfelek több pólusú világává, Kínától Afrikáig.

A Cargillnál a világ összes részéről származó árucikkek hatalmas tömegével foglalkozunk: gabonák, olajos magvak, kakaó, húsok, cukor, bioüzemanyagok, óceáni szállítás, energia, gáz és nyersolaj. Tehetséghálózatunk a piacon található legkifinomultabb és legenergikusabb gondolkodókat foglalja magában. A Cargill ideális kiindulási hely a kereskedelem, a kockázatkezelés és az elemzések világának felfedezéséhez.

Kultúránk

Kultúránk arra ösztönzi az agilis alkalmazottakat, hogy hozzanak döntéseket, működjenek együtt a kereskedelmi áruszolgáltatókkal, szerezzenek gyakorlati tapasztalatot, és törekedjenek nemzetközi karrierre. A Cargill kereskedelmi tevékenysége rendkívül szerteágazó, ami azt jelenti, hogy rengeteg piac, árucikk és régió elérésére és felfedezésére ad lehetőséget.

Hiszünk abban, hogy alkalmazottaink sokat tanulhatnak egymástól, ami azt jelenti, hogy a Cargill kereskedelmi környezete folyamatosan fejlődik. A sokoldalú gondolkodást, bátorságot és meggyőződést keressük és ösztönözzük.

Tőzsdei kereskedői pályafutás a Cargillnál

A kereskedők úgy végzik tevékenységüket, hogy pozíciókat vállalnak a fizikai árucikkek, a papírok piacán vagy a pénzügyi piacokon. Kifinomult eszközöket használnak a maximális árrések elérése érdekében, és brókerekkel, ügyfelekkel és határidős ügyletek tőzsdéivel érintkeznek. Kereskedőink magas kockázati toleranciával rendelkeznek, és folyamatosan nagyfokú tisztességet és erős végrehajtási képességeket mutatnak.

  • A termékkereskedők készpénzt és fizikai termékeket vásárolnak és adnak el, előrejelezve az áringadozásokat és a különböző változásokat, például az időjárásban, a szállításban és a piaci pszichológiában. Kapcsolatokat építenek ki és ápolnak a beszállítókkal, a vásárlókkal és más ügyfelekkel. Erős tárgyalók, kapcsolatépítők, és tisztában vannak a helyi és regionális piacok dinamikájával.
  • A kockázatkezelő szakemberek figyelemmel kísérik a piacot, mérik a fennálló helyzetek kockázati hatását, és segítenek a vállalatot és az ügyfeleit érintő piaci kockázat meghatározásában. Szorosan együttműködnek a kereskedőkkel, és részletes és összpontosított elemzések segítségével előre tudják jelezni a kockázatokat.
  • Az elemző szakemberek olyan adatok széles körét veszik figyelembe, amelyek optimalizálják a kereskedelmi döntéseket, és fontos információkkal látják el a kereskedőket. Olyan, adott területre szakosodott szakértők, akik egyedülálló képességgel rendelkeznek a bonyolult és nem egyértelmű információk megértéséhez, feldolgozásához és közléséhez.