skip to main content

A Cargill válasza a koronavírus (COVID-19) világjárványra

Továbbiak a Cargill.com.on (angol nyelven)

A Cargill elkötelezett az iránt, hogy segítse a világot a gyarapodásban.

Székhelyváltozás 2021. február 22-től!!!

A Cargill kapcsolatokat alakít ki a globális élelmiszer-ellátó rendszer egészében, hogy segítse a világ gyarapodását. Összekapcsoljuk a gazdálkodókat a piacokkal, az ügyfeleket a fenntartható takarmányozási megoldásokkal – és tápláljuk a világot.
 

Cégünkről

Tudjon meg többet a Cargillról és működésünkről.

Karrier

Ismerje meg, mi mindent kínál a Cargill.

Cégünkről

A Cargill segít, hogy a világ élelmezési rendszere az Ön számára is működjön. Összekötjük a gazdákat a piacokkal, a vevőket az alapanyagokkal és a családokat a napi szükségletekkel – az étkezésekhez felhasznált élelemtől egészen a járáshoz használt padlóig. Több mint 160 000 főt számláló csapatunk világszerte céltudatos innovációkat alkot, partnereinket és közösségeinket pedig felruházza a világ biztonságos, felelős és fenntartható élelmezésének lehetőségével.

A lehetőségek határtalanok – a metángáz-kibocsátást csökkentő takarmánytól kezdve a hulladékalapú, megújuló üzemanyagokig. De értékeink változatlanok. Az embereket helyezzük előtérbe. Törekszünk a magasabb célok elérésére. Helyesen cselekszünk. Így tudunk 158 éve megfelelni azon emberek szükségleteinek, akiket szomszédainknak nevezhetünk, és a bolygónak, amelyet otthonunknak hívunk – és így is folytatjuk a következő nemzedékekért. További tájékoztatásért keresse fel a Cargill.com webhelyet, és böngéssze hírközpontunkat.